Slažem se, cijena je za naš pojam "konkretna" heh, međutim raw snimka je stvarno solidna.
Osobno za te pare bih radije sam dizajnirao frame i primjenio isti princip sa 4 antivibracijska prigušnika na antivib ploči i montažom cjelokupne elektronike sa baterijom na isti zbog što veće mase.
Po meni, ako pare nisu problem i recimo da nemam pojma o multirotorima za fpv bi uzeo taj gotov proizvod, iako mi nikako ne leži izmišljotina od cnc alu krakova.
Mogu oni izdržati puno udara ali uvijek postoji ali. Može frame napuknuti, može se ruka saviti itd itd. 189$ plus barem 50-70$ poštarina/carina su prave pare za moj pojam za multirotor framea, često zaboravimo gledati na ukupan trošak a ne samo cijenu proizvoda. Ja bih radije koristio obične alu tube na tom frameu, cijena bi bila niža barem "samo" 100$ pa ti vidi
sve u svemu dobar frame ako je budžet dobar, te mora e uzeti u obzir da ovo nije frame za početnika, već za one koji recimo "znaju letiti" i žele ići korak dalje da si olakšaju održavanje modela i montažu elektronike i naravno solidan video.
Imam već nekoliko dizajna framea, odradio sam ih iz gušta, za cilj sam imao kvalitetan frame za pravu cijenu za naš pojam a ne neke nebulozne cijene koje gledam na dućanima van hrvatske. Trenutačno nemam para za izraditi prototipe ali kada tada hoću. Kako će se pokazati ne znam, jer jedno je osmisliti i dizajnirati i sve je to kool ali sagraditi i testirati je sasvim druga priča.
Bili živi pa vidili