Odg: MIG-Bez Kabine ?
Reply #35 –
zac,u mojim rijecima nema ama bas nikakve zlonamjere.spomen poginulima i ubijenima.to da razjasnimo.no to nije jedino mjesto gdje su ljudi ubijeni,zar ne?meni je svejedno jel ubijeno 10000 ili 10 ljudi zbog tupavih i idiotskih svjetonazora.sve je ovo bilo jer se sami neznamo druziti.jer smo zavedeni. i jer kko vidim nikada nece ovdje biti mira zbog nacina na kojeg narod gleda oko sebe. nazalost.
no kako mozemo ovo u beskraj kak veli tompa,svoj razocaravajuci stav sam iznio pa se vise nebudem petljao oko toga.ionak se nebumo dogovorili a poznavajuci takve stavove poput tvojih znam da rasprava vodi samo u jednom smjeru. stoga kaj se mene tice nemoramo vise o politici.ko uziva u ovakvom nacinu zivota neka ga..mene ne pali ta vojna spika i to je to. kao ni zivot na rubu egzistencije u kojem svakodnevno gledam i moram trpjeti politicke sarlatane kako nasim kurchevima lupaju po trnju.menu pun qrac toga a tebi?
ajmo mi na livadu,modele,ugljen,meso i pivu i gemist u gepek i veto na politicke teme pa cemo se lijepo upoznati..eto za to sam ti ja
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.