Lol..Migovi...lol
Krame to je tak jasno, no isto je tako jasno da su to jedine krame koje si (ne)možemo priuštiti. I onako je dajmitnije od svega da piloti imaju sate naleta, a to dal će poslužit za obranu...možemo okačit mački o rep.
Čuo sam nedavno za slučaj austrijskih čičica koji su u malom sportskom avionu (valjda 172-jki) uzletjeli u Austriji, ušli u Sloveniju...pa dok su slovenci digli uzbunu i dok je doletio avion iz aviana i to max brzinomn (navodno probijao zvučni zid), čičice su bile već u Hrvatskoj, gdje su ih navodno naši identificirali. Jbga, valjda od starosti nisu dobro okrenuli brojčanik na radiju hehe. To je mojih 2C kak kažu amer,i o tuđem čuvanju našeg neba.
Što se tiče novih...ma kaj ja pričam novih nebu dugo. Ja bi otvorio tvornicu, napravio nove jet trenažere i lovce te iste uvalio cijelom balkanu i okolici. Novi ljudi, nova radna mjesta, svi lete i svi zadovoljni
Šalu na stranu, nekako mi Švedska ponuda sa gripenima zvuči najpovoljnije iako vjerujem da Morh nema love ni za rc jet a kamoli za pravi. Iskreno, divim se ljudima koji se usude letjeti u našim migovima.