Htio bih upozoriti sve ovdje prisutne što mi se dogodilo sa jednom trgovinom
Trgovina je ova koja radi Tarot multije na Taiwanu
http://www.tarot-rc.com/index.php?main_page=index&cPath=65cijene tarot dijelova a pogotovo propelera je tamo najpovoljnija(jer se to tamo I proizvodi) pa reko idem naručit od tamo
Kad sam sve uzeo što trebam(za sebe I frenda) ispalo je 500$ e sad čovijek ne šalje nego DHLom(uzo bi ja kineski expres EMS al to namjerno naplačuje duplo skuplje iako je ta usluga uglavnom svugdje jeftinija od DHLa)
Iako znam koji su DHL,Fedex I ostali kuriri gulikože morao sam naručiti preko njih a I žurilo mi se jako da to što prije dobijem
I tako poštarina za DHL je na to 70$(jbga)...rok isporuke 3-8 dana novci uplačeni 7.2.2014
Sve bih to I nekako podnjeo znajuć da mi ne gine carina I ostali troškovi koji su ispali 1025 kn(125 kuna usluga DHL+108 kn carine,pa pdv na sve to 791kn)...Ljudi u DHL bili su vrlo korektni I brzi...
tako sam lijepo radi brzine platio na 350eura robe još 150eur da to dođe meni doma...JBGA
E sad di sam popizdio..taj smeće lopovsko sa tarota koji se zove Dancheng Zeng
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004645114287&fref=tsI koji vodi tu firmu je lijepo poslao paket sa taiwana normalnom poštom do HongKonga za 6$ pa je do Taiwana putovalo 11 dana do HK(tek onda je preuzeo DHL) odakle je došlo tu za jebenih 2 dana(prekjučer poslano danas došlo) a on je vjerovatno stavio razliku u đep jer kako sam ispitao isti paket da se pošalje iz HK košta 32$
Sramota...Bogme uložit ću sve snage da ga ocrnim I na rcgroups I paypalu I facebooku a I sa ovima u DHLu pregovaram a vama je ovo upozorenje da ne budete glupi ko I ja pa naručite od njega I još druga glupost ,preko brze kurirske dostave
Hej Taiwanci,j***t će vam Kina sve po spisku kad tad
P.S.i naravno sada dobivam poruku da je carina posumnjala u vjerodostojnost mojih podataka koje je I DHL špediter provjerio(dakle svi podaci forward sa paypala,link na trgovinu sa posebno linkovima na svaki pojedinačni predmet sve što postoji dakle) I da pošto je petak to ne stignu pa ću dobijem u ponedjeljak,dakle kojih 17 dana za express pošiljku...e jebem ti sunce tajvansko još jednom
Some days you feel like the Wright Brothers.
And some days you're Icarus.