Tisak je meni ok,15 kuna mali,srednji i veliki paket ,10 kuna u velikoj kuverti, i recimo ja kad šaljem probam poslati u ponedeljak tako da do četvrtka petka stigne.Na Tisku dobiješ račun i papirič sa brojem pošiljke s kojim možeš pratit paket na Tisak internet stranici,tako znaš u svako vrijeme dije šta je.I da ,ja živim u ZG ,i paket je poslan iz ZG-a točnije Lučko za Dubravu,znači drugi kraj grada,i stigao je za 1 dan.Slao sam paket na Jelsu,to je bilo najdalje,stigao je za 3 dana.Slao mi je jedan čovjek iz Đakova paket veliki i stigao isto za 3 dana,Ja sretan,malo platio 15 Kuna i ajd bok,a sa HP-om bi duplo platio taj paket.Eto toliko ukratko o Tisku.A HP Pošta je druga stvar ,tamo imaš mali milijun opcija,pa biraj skuplju ili jeftiniju tarifu,zavisi koliko si voljan izdvojit a da ti paket sigurno stigne.Jednom su mi matičnu ploču zagubili jer sam slao samo na obične markice paket i naravno netko ga je maznuo ili kaj već,uglavnom ništa mi nisu mogli napravit da se paket nađe jer nikad nije stigao na odredište.Zato najbolje platit HP 5 kuna više da se osigura paket od krađa a i lakše mu se uđe u trag jer on onda ima svoj broj,na markice štanga
.Eto to je o HP-u pošte.
.Uglavno meni je HP pošta preskupa opcija ali neki puta je potrebna ,pa i nju koristim.