Odg: Outrage Fusion 50 / Free Shipping
Reply #25 –
Ja imam Velocityja, koji je praktički isti heli s nitro motorom. Prosurfaj malo bilo kojim većim forumom, u usporedbi s T-Rexom 600 ih većina ljudi hvali kao puno bolji heli, s boljim letnim karakteristikama itd.
Moj leti fenomenalno, ne znam kaj bih drugo dodao.
Neki Šveđani se stalno žale na quality control, ja osobno nisam imao nikakvih problema s kitom ni sa strippanjem zupčanika a ne letim ga baš blago, mislim da je tu prije problem što ne znaju podesit gear mesh. Sve u svemu ja bih ga preporučio, nema ništa plastike, sve je aluminij, karbon je kvalitetan, lako se sastavlja i brutalno izgleda. I dosta je lagan. I jeftiniji je od T-Rexa u slučaju crasha, pucaju iste stvari kao i kod Aligna, znači nije ništa fragilniji. Čak je i moguće da te zadesi manja šteta nego na T-Rexu jer ima break-away tabove za canopy holdere i slične forice.
E da i rep je fenomenalno izveden na Velocityju, ne znam kakav je na Fusionu, ali trebao bi bit još bolji jer je noviji (takve sad koriste na Velocityju N2)
E i još jedna stvar, nemoj ni u ludilu pomišljat na 6s, onda moraš stavljat kraći boom i 550 sablje, heli onda izgleda retardirano s velikim canopyjem i kratkim boomom, a i meni to nema smisla. 12s 3000mAh ili malo više i to je to, nije toliko ogromna razlika u cijeni baterija, a onda lijepo vrti 620-630mm sablje, dulje letiš, ima više snage itd.