Odlican je ,a sad pricekajmo 15-ak kriticara da kazu kako ne valja nista nego triba bacit min 600-700e za skoro istu igracku za razonodu na nekom parkingu
Očito si znalac, pa daj mi obrazloži te svoje tvrdnje.
Mislim, nije ovo pljuvanje, ali očito sam jedan od tih 15ak kritičara. Ima tu puno dečki osim mene koji su letjeli helije za 100$ i one za 1500$. Ne možeš to uspoređivat. Ako si i ti letio one za 100 i one za 1500 (ili ajmo reći ista klasa, 450 za 100$ i 450 za 500$ - imao sam i jedno i drugo) obrazloži zašto se ne isplati letjeti ove skuplje, ako su dobri ovi za 100?
I pričamo o 3D letenju, smacku itd. Molim te stavi video i razuvjeri me. Ako možeš letjeti toliko dobro s helijem za 100-150$ koliko ja mogu s istom klasom za 400$, ja ti poklonim svog Outrage-a, ali čekam tvoj video ili da se nađemo na livadi
Sad, druga je priča da je to MOŽDA, ali MOŽDA dobar heli za početnike, za hover itd. Može taj heli letjeti sport bez problema, rollovi, loopovi, flipovi, ma može letjeti i 3D, ali sigurno ne kao neki dobar heli. To ti garantiram. A da ne pričamo o problemima s luftom na repu, na glavi, lošim ležajevima, sranjem od ESC-a, lošim šarafima itd. mogu nabrajati do preksutra.
Već sam bezbroj puta tu na forumu pisao o tome, jer i sam sam mislio da su ti šrot jeftini heliji super, iako su me Wespen, Simpi i Majk uvjeravali da to nije to. You get what you pay for