Iwek ne pratis dobro, ja sam za EU samo je problem hoće ili EU potrajati dok uđemo u istu.
Iwek zašto ti nebi mogao doć u svoju kuću u Sisak? Ne očekuješ da valjda da ti u Sisku bude kao i u Americi i Njemačkoj
Malo buš spustil standarde al buš u Sisku.
sad netko moze reci da su vlade krive sto nema novca u proracunu (jesu, ali one hdz-ove iako je ovo tema da se popljuje ova vlada), ali novca u proracunu nema zato jer se proracun nerazumno trosi i zato jer se radi te nerazumne potrosnje stvarala antipoduzetnicka klima sa prevelikim porezima i parafiskalnim nametima pa su vezano uz to poduzeca u realnom sektoru pocela propadati pa su se uplate u budzet smanjivale dok su prava (samim time i izdaci iz proracuna za ta prava) ovih na drzavnom proracunu ostala ista.
zelim reci da ne zelim nikome zlo i ne zelim da se ikoga ocerupa, ali ako ostanu ovakva prava korisnicima drzavnih sredstava drzava dogodine nece moci isplacivati place i mirovine pa cemo fino svi skupa otici k vragu, a place ce doci na razinu iz vremena kada nam je i wc papir bio luksuz.
Tema ima naslov aktualno iz razloga da se komentira trenutna politika, Otvori drugu temu za komentiranje propusta svih bivših vlada. Mene to ne zanima jer je to frustrirajuće a nema nikakve koristi. Neće nitko biti kažnjen za propuste, plječke i sve druge malverzacije jer nema političke volje za kažnjavanjem bilo koga u politici. Makar bi na tome mogla napraviti nešto ova aktualna vlada. Samo di će pa vidiš da su naši političari zaštićeni ko lički medvjedi, pa čak i na sudovima u drugim zemljama.
Zagovarati ovu vladu za njene loše poteze i nesposobnost time da je kriva prošla vlada malo je ipak previše zaštitnički prema nekom tko je u samo pola godine produbio krizu do ruba propasti a svi smo očekivali da će nam biti bolje. To je totalno u suprotnosti sa predizbornim obećanjima.
Evo još jedan primjer kako se država "obračunava" sa poduzetnicima a očito je svakim danom i svakim čovjekom koji živi u ovoj zemlji ili će ju posjetiti. Zato Iwek pun đep penezi imaj kad se vračaš u Sisak. Za poreze, kazne itd.
http://danas.net.hr/hrvatska/uzmite-racun-u-kaficu-kazna-i-do-2000-kuna