Evo koristim priliki da jos jednom zahvalim Plavom na krilima i odlicno pogodjenom profilu.
Veliko HVALA Plavi na svoj pomoci i podrsci.
Plavi reže najbolje, uvjerio sam se nekoliko puta... .
Usput, primjedba u dobroj namjeri: skrati ove stršeče vrhove polugica koje idu od serva do elevona: ovaj dio koji strši naprijed nema nikakvu korisnu funkciju, osim što predstavlja opasnost kada startaš model ili kada sliječeš u blizini: dvije isturene igle kao da traže žrtvu.
Damir
Primjedba je na mjestu, no te sipkice su toliko cvrste da ih nisam mogao precvikati kljestima, kolega ih mi je prepilio flexericom i trazim sam da ostavi za svaki slucaj ako odlucim premjestiti servace i sl, poslije mi bilo lijeno skidati i dati ponovo otpiliti, nisam predvidio tako dugi zivotni vijek modela.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__9887__Metal_Push_Rods_M2xL300_10pcs_set_.htmlTrebao bi nabaviti neku pilu za takve stvari, no vecina alta je njeznija sto ja imam, imam onu malu modelarsku busilicu i neke dodatke za nju pa mozda.
Uvijek mislim ako skrsim trebat ce mi duze, ono ako skratim ne mogu vise koristiti, tako i s produznim uvijek stavi pre dugacku pa imam puno vise zica nego treba.
I servaci su trebali biti privremeni i metalni su spremni za zamjenu, i jos jaci 2200 motor, a onda opet Zagi XL bi mogao biti iduci, no praksiram modele koji stanu na zadnje sjediste, EPP FPV ne letim iz razloga sto ga je muka potrpati u auto.