mcpx July 09, 2012, 11:10:14 pm Imam jedno pitanje u vezim malog mcpx-a v2.Helic leti super samo mi se u zadnje vrijeme zna dogoditi da se u letu jako pocne tresti na sekundu dvije i onda opet normalno nastavi letiti. Zbog cega bi se moga tresti sve sam provjerio i izgleda dobra nema luftova.... Jeti Duplex DS-24SAB Goblin 380 NEO, SAB Goblin 500 NEOSAB Goblin 700 kyle stacy NEO
Odg: mcpx Reply #1 – July 10, 2012, 12:46:30 am da ti se nije pojeo zupcanik malo, pa zna sa vrimena na vrime proklizati.... ima ovdi ljudi koji ce to znati bolje od mene, sigurno ce ti neko dati dobar savjet ja sam ima slican problem sa mojim prvim helicem igrackom... i onako na prvi pogled se ne vidi ali kad sam skinia zubcanik skuzia sam da su 2 zubca izlizana... te bi heli ne uvijek ali bi se zatresa i izgubia visinu [move]Fly With Your Fucking Soul-T-rex 600e, Raptor 30 v2, Outrage Velocity 50, -Hitec aurora 9[/move]
Odg: mcpx Reply #2 – October 25, 2012, 10:04:06 pm moj kolega kaze da treba ocistiti servoe on kuburi s mcpx vec duze vrijeme