bili jučer malo provozati easy stara II, vrijeme je bilo oblačno, pa snimka nije nešto, a i moram ga obojati (nisam htio ići sa naljepnicama)
review neću raditi jer nemam toliko iskustva, ali moj subjektivni dojam je da je model super super
meni bitne stvari:
model se letiti jako opušteno - leti sam "bez držanja palica"
upravljiv jako, na slijetanju miran, a opet može proizvesti onaj zvuk vjetra u ponranju i preletu bez motora
leti po vjetru bez problema
složiti ga iz kita prema uputama je vrlo jednostavno (i nema potrebe uopće to opisivati)
mogućnost lake montaže kamere na nos
i najbitnije
sklopiv do te mjere da se može nostiti u kutiji u kojoj je došo, znači ca 80x25x25 cm
horizontalac se skida kod transporta (naravo ako hoćete), krila se rastave i to je to, pod krevet, u gepek bilo kuda, i bez straha od hangar rasha
a spoji se na livadi za 2 minute ili manje ako se baš želite utrkivati sa vremenom
loša strana za sada je jedino što se regler HK ljubičasti 40A grije prilično (nema baš puno protoka zraka u trupu, a ovih 2 cm stiropora oko njega je odlična izolacija
)
tu dolazimo do setupa koji nije baš po specifikacijama
stavljen je "klasični" 2826-6 2200 kv kojem 7x6 sklopivi na 3s i nije baš prava mjera rekli bi (mpx preporuča 1100 kv motor)
iako, osim par "šuseva" većinom, ako se vozi na gasu, ne prelazim pola gasa i tu on troši 9A/ ca 95 W (mjereno na zemlji) tako da ovo grijanja reglera pomalo čudi
ista kombinacija na zagiju sa 6x5 ili 7x4 sleti mlaka i naokn full gasa
servaće sam stavio veče/jače nego trebaju, i možda su overkill, ali planiran je kao osnovni model, pa neka potraju
rupe su inače predviđene za dimenzije HXT 900 i pašu na pol milimetra
uglavnom, evo par slika i video od jučer, a još kad ga obojam i snimim po sunčanom vremenu