Jučer kupio hero3 black edition 3400kn.Prenoćila kod mene danas se malo letilo sa hero čisto da vidim njene mogučnosti.....dignem quad na 35-40 metara ,zbog neiskustva pogrešna palica

i opppppa ode u vis cca100m u par sekundi .....počne se rotirati i što sam više pokušavao ispraviti više sam ga odmicao od mene.....i nakon par sekundi dodje iza neke šumice ...izgubim vizualni kontakt s njim ...polako popustim gas i onako izmedju granja na cca400m vidim sitnu točkicu da se spušta.....odahnem.

Pokupim opremu i u potragu za quadom dodjem iza tog drveća i vidim da se moj quad i hero3b.e najvjerojatnije spustio u rijeku bosut.
Nakon cijelodnevne potrage ništa i opet ništa.(možda neki pecaroš ulovi pa mi vrati)
Eto zaredalo se nekoliko početničkih grešaka i ode quad ...na kraju sam sretan da nije bilo iznad ljudi inače tko zna.
Naučio sam danas jednu stvar .........treba puuuno letjeti i vježbati na blizu oko sebe dok se dobro ne uvježbam,postaviti više ledica da je bolje oučljiv na daljinu,hm whisper bio si u pravu trebao sam postaviti loptice ne znaći ništa ali možda bi ga bolje vidio.
Sutra je novi dan mora se zaraditi za novu hero3b.e. i da moram završiti hexu.
Razmišljam o kakvom lokatoru za lakši pronalazak(ok u ovom slučaju ne pomaže ali ...)
Nije baš vijest za postanje,ali kao upozorba drugima da ne ponove moju grešku