a cuj, probaj ga malo forsirati pa ces vidjet grijanje, definitivno ce biti vruci s obzirom na vanjsku temperaturu
Oukej! Evo obećajem da više neću spominjat te motore dok ih ne isprobam
Odlično, odlično.. Koji gimbal ide? Jel se na 16mm leći on nex-a vidi zaobljenost slike?
Gimbal je modificirani el cheapo X468 Flame Gear XT s digitalnim servačima (direct drive) u kojeg ne polažem previše nade, bumo vidli za prvu ruku kak radi, par ljudi taj gimbal radi savršeno (uzevši u obzir cijenu naravno) sa Savöxima 0262MG koji su mi bili preskupi, ali možda sam našao malo jeftinije rješenje koje bi moglo raditi i bolje od tih Savöxa (neću niš pisat prije nego probam). Hiteci HS65MG nekima rade super, nekima ne. Navodno Naza na direct driveu ne voli većinu digitalnih servača, ak će mi dobro radit na MWC-u a na Nazi ne, ostavit ću MWC samo za gimbal. Ali dalek je još put do toga
Ne, na 16mm je taman lijepa slika, dosta široka ali nema izobličenja kao GoPro npr.
Da kalibriram throttle range na ESCima posebno na stanici pa tek onda spajam na MultiWii? To mi baš nema logike jer MWC sigurno nema isti range kao recimo moja stanica. Da li mogu kalibrirat ESC-e preko MultiWiija?
U međuvremenu sam stavio i kontroler, jedan sloj nekakve termoizolacijske spužve za cijevi za klimu i slično (nije ljepljiva s obje strane) i jedan sloj 3M 4011.
[attachimg=1]