Na kraju nisam htio ići na skupe motore za FPV, odlučih se ipak za RC Timer i mogu reći da sam zadovoljan, u planu je upgrade lagera na motorima (čekaju se od Boca bearings - lageri s keramičkim kuglicama) pa ćemo vidjeti.
Setup je:
Frame: RC Timer SM450 v2 (DJI F450 copy)
Motor: RC Timer BC2826-13 1000KV
Props: RC Timer 1147 carbon superbalanced
ESC: RC Timer 30A SimonK flash
Controller: DJI Naza + GPS
Battery: GensAce 5300mAh 3S 30C LiPo
TX/RX: Futaba T8FG Super, Futaba R6308SBT
FPV: FatShark Predator kit w headtracker + 5.8GHz Circular Polarized spiroNet Antenna
Flytime je 15min, težina 1307g sa svime gore, max domet koji sam ostvario je 700m i nisam još imao potrebu za aktiviranjem RTH funkcije
Može bez problema i na 2S bateriju (testirano), a na ovu GensAce 3S i sa 1150 propovima ide ko babaroga.
Još se malo igram s postavkama ali ok je, imam montiran pitch/yaw mount za kameru koji dosta pomaže kod FPV letenja početniku kao ja, podešen je tako da se kamera može spustiti skoro okomito dolje te je tako zgodno vidjeti mjesto slijetanja.
Ima i telemetriju ili bolje rečeno OSD
pogledajte gdje je smješten NAZA Bec, moguće ga je pogledat s kamerom te tako vidjeti status Naze, blinkanje crveno (baterija), GPS status i sl. Cijeli ovaj mount za kameru se lako skida na način da se odvrnu 4 matice te tada mogu staviti GoPro.
Uskoro više snimaka s terena ćim ulovim nekog da mi malo snimi.