Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO August 07, 2012, 07:43:13 am Evo ko nije stigao na rock festival. Pravili smo live feed. Ovo za početak a stiže i making off i još koji video.SchengenFest LIVE HD Cinestar X4 on VimeoPozdravLanzarwww.kopterworx.com Lanzar______________________________________Sky is no limit. www.kopterworx.comwww.facebook.com/kopterworx
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #1 – August 08, 2012, 12:49:26 am Svaka čast ... super video!Nebih letio iznad tolko ljudi ni da mi je model na špagi!
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #2 – August 08, 2012, 12:56:03 am Ovo je nenormalno dobro, svaka čast
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #3 – August 08, 2012, 09:39:36 am Zašto niste koristili Zenmuse?lpToni
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #4 – August 08, 2012, 10:41:11 am Evo i ja sam nesto slicno snimao u Tuzli, isto veliki party samo sto su kadrovi bili i sa zemlje i iz vazduha.7000 ljudi i svi u bijelom, bas je dobar party bioBrodolom 6I tek kasnije kada sam gledao ovo shvatio sam koliko je opasno letjeti iznad ljudi
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #5 – August 08, 2012, 11:55:44 am Darko nice, koji si korisito fotić/kameru za multi i sa zemlje?lpToni
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #6 – August 08, 2012, 12:06:10 pm Panasonic GH1 sa 14-42 objektivom a sa zemlje 7D s tim da sam ja radio samo snimke iz vazduha a snimke sa zemlje je radila produkcija Input iz Sarajeva i oni su slozili video
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #7 – August 08, 2012, 03:07:55 pm Quote from: toni on August 08, 2012, 09:39:36 amZašto niste koristili Zenmuse?lpToniJer nex7 ne radi noču i naša ptica leti skoro isto dobro ko mickymouse Lanzar______________________________________Sky is no limit. www.kopterworx.comwww.facebook.com/kopterworx
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #8 – August 08, 2012, 04:04:07 pm Hvala obojici na odgovoru. Lanzare htio sam samo provjeriti jel li moja pretpostavka točna. Vidim da je Darko snimao s GH1 u sličnim uvjetima. Lanzare, bi li onda Zenmuse opcija s GH2 bila bolji izbor?lpToni
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #9 – August 08, 2012, 05:01:12 pm position hold radi dobro obojici .Svaka čast obojici meni muka kada letim iznad ljudi svaki put.Što bi bilo da okta od 5+ kg padne nekom na glavu i ubije ga recimo?Ekipa samo napred i oprezno. www.jazz-copter.com
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #10 – August 08, 2012, 05:30:59 pm jao, ja nemrem ni gledati ovakve snimkekak jazavac veli, jedino pitanje koje mi ide kroz glavu.... kaj da model padne na nekog i ubije ga?
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #11 – August 08, 2012, 06:02:49 pm Pa onda ideš u zatvor i razmišljaš o tome izvjestan broj godina...hm...doživotno. Lanzare koje objektive najčešće koristite na fotićima za snimanje iz zraka - širokokutne ili?lpToni
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #12 – August 08, 2012, 06:56:07 pm Quote from: jazavac on August 08, 2012, 05:01:12 pmposition hold radi dobro obojici .Svaka čast obojici meni muka kada letim iznad ljudi svaki put.Što bi bilo da okta od 5+ kg padne nekom na glavu i ubije ga recimo?Ekipa samo napred i oprezno.Ja se isto nebi usudio nešto ovakvo izvoditi, frka me je i kad letim iznad susjednih kuća a ovo, hebiga i mercedes zakaže. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #13 – August 09, 2012, 08:51:23 am Ja bi svakako gh2 umjesto nex gimbal jer gh2 ima bolje performance. Ali nešto se šušlja da opet hdmi konverter radi na ntsc. Znači opet problemi sa 1080 i 60 ili 1080p24. Nema 1080i50 i 1080p25. Ali još malo pa dobijemo jedan pa da vidimo.Muka je svima da se ljeti iznad ljudi. Znači uvijek oprez i zbog toga smo uvijek trojica. Pilot, camerman i tech support (uvijek prati baterije, temperature na motorima i reglerima i prati kopter ako se nešto pojavi, da se odmah sljeta. I uvijek ako je moguče sto više po samom rubu i što manje po sredini da se ne bi dogodilo ono najgore. I naravno svaki put check helikoptera, da si siguran da radi.LanzarKopterworx team Lanzar______________________________________Sky is no limit. www.kopterworx.comwww.facebook.com/kopterworx
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #14 – August 20, 2012, 10:45:23 pm Evo i making offMaking off Schengenfest 2012 on Vimeo Lanzar______________________________________Sky is no limit. www.kopterworx.comwww.facebook.com/kopterworx