Moja početnička je bila Spektrum DX6i, kupio ju polovnu tu na forumu, ni ne sjećam se od koga....i nisam zažalio, ubrzo dođe do izražaja kod ovih ESky, Efly i sličnih jeftinjara, koliko su digitalni trimovi i kontrole bolji od analognih, pogotovo ako se radi o nekom 3D modelu.
slažem se s tobom... no ako idemo tom logikom, nebi li Ti i ostala škvadra koja spada u 'profi' aviomodelare trebala
gledati nešto ovakvo :http://www.futaba-rc.com/systems/futk9300.html, a ne busati se u prsa sa DX8-icom ?
Samo bez veze motate kolegu...
Morate imati na pameti da mi početnici prvo trebamo zdribiti kilu deprona i proći stanice poput HK-ovih i Turnigy-a 9x, E-sky i ostale
iz domovine Brucea Lee-a da bismo jednog dana skužili razliku u rezoluciji kad nam u ruke dođe nešto skupo i profinjeno..
Želim reći da čovjek može sasvim fino letjeti za početak sa stanicom za 200 HRK-a, deproncem koji u materijalu vrijedi 30kn i motorizacijom za < 200 HRK-a..
Isto tako, što se tiče modela, puno veća satisfakcija, barem meni, je kad sa stanicom za 200kn dignem u zrak depronca kojeg sam svojim rukama i vještinom izradio i kad se ispostavi da leti bolje od modela za koje ljudi pljunu po par tisuća kuna u kitu..
I što je najvažnije - zabijem li ga u zemlju, za dva dana izradit ću još bolji za narednih 30 HRK-a i nastavit uživat u pražnjenju baterija..