Haha, jazavac jebeni kralj Svaka čast, čestitam!
Znam ja to da netraba skupi setup biti da bi se letilo dugo ili dizalo kile tereta
To je dobro napisati za one neupučene.
Škorpion možda je eficijentniji ali nije za 50% nije ni za 20% nije ni za 10% nego 2 %.
Imao sam na helikopteru svašta i škorpiona i ovog i onoga sve je to siti k..
Samo netko voli da mu piše ...... a pisalo i na plotu.....
Ja preferiram nešto kvalitetnije stvari na multije stavljat, ali ne zato kaj gore piše Scorpion ili kaj već, niti zbog tih par posto efikasnosti, već čisto radi sigurnosti. Samo zato
to je već druga stavr.
Iako se meni nikada nije desilo da mi je izgorio motor i regler u zraku.
Ako kupiš loše motore imaš problem sa ležajevima ali to zamjeniš i sve ok.
Mislim da je tu nešto drugo a to je da je bolja završna obrada motor je vijerovatno bolje balansiran manje trese i tako te varijante.
Multirotori naviše padaju zbog ljudi koji ih sasrtavljaju koji imaju loše lemilce ,nemaju blag veze o elektronici i opčenito multirotoriam.
Neosigurani konektori neizolirane žice od vibracija ne korištenje locktitea tamo gdije treba stavljanje doslovno najjeftinih komponenti koje možeš naći i na kraju sklapanje koje je tako sastavlljeno kada ga pogledaš padne.
To je sve.
Mikrokopter je odradio kod mene puno letova i niti jednom nije pao.
Ali isto toliko sam letio sa onim prvim kk i isto nikada nije pao.
Multiwii-jem sam imao problem ali na kraju sam skužio šta me zafrkavalo i više ne pada.
Ovaj quad sada leti sa multiwii ganjo sam ga pun gas koliko može i nije pao.
U i vjerujem da neč više nikada pasti.
Multiwii je padao zbog mog neznanja kako šta spojiti i zbog toga što mi niko nije mogao reči od ekipe koja leti multiwii u čemu je bio problem.
Ali evo snašo sam se i radi još ću ga testirati malo na molom quadu a onda ide nazad na hexu.
Jedva čekam danas da probam na 3 batke letit da vidim koliko će izdržati sa 3 komada.